Yönetimden Mesaj

Konya Numune Hastanesi Hastane Yöneticisi

Uzm. Dr. Süleyman DÖNMEZ

Değerli Hastalarımız,

Konya Numune Hastanesi, Konya merkez, çevre ilçe ve illere hizmet veren bölge hastanesi konumundadır. 1915 yılında hizmet vermeye başlayan hastanemiz, asırlık tecrübesi, özverili ve güler yüzlü sağlık çalışanları, günümüz teknolojisi ile uyumlu tıbbi cihazları ile tüm halkımızın sağlık ihtiyacının en üst düzeyde karşılanması için çalışmalarını sürdürmektedir.

"Halka hizmet Hakk'a hizmettir" anlayışıyla gece gündüz demeden hizmet veren hastanemiz, Yazır Hizmet Binası, Karatay, Özalkent, Hekimevi, Ahmet Özcan Semt Poliklinikleri ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezimiz ile 6 ayrı noktada, endokrinolojiden gastroenterolojiye, plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahisinden medikal onkolojiye kadar 28 ayrı dahili ve cerrahi branşta alanında uzman hekim ve sağlık çalışanları ile sağlık hizmeti sunumunu gerçekleştirmektedir.

Halkımızın en iyi hizmete layık olduğu bilinciyle her geçen gün kendisini yenileyen hastanemiz, yakın bir zamanda 550 yataklı yeni hastane binasına kavuşacaktır. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği yeni hastane binamız, akıllı bina teknolojisi ile işletilen, tek ve iki kişilik, içerisinde tuvalet ve banyosunun bulunduğu odalarıyla 5 yıldızlı otel konforunda, örnek bir projedir. Hastane inşaatımızın tamamlanmasıyla, hem sağlık hizmeti sunanın, hem sağlık hizmeti alanın zevk alacağı, konforlu, şehir merkezinde modern bir hastane faaliyete girecektir. Bu bağlamda yenilenmiş yüzümüzle sağlıkta geçmişten günümüze değişimin, gelişimin ve sağlığa verilen değerin en önemli temsilcisi, "Sağlıkta Dönüşümün Adresi" olmaktan gurur duyuyoruz.

Haftanın her günü, günün her saati sağlığınızın bekçileri Konya Numune Hastanesi olarak, büyük bir nimet olan sağlığınızı her zaman korumanızı temenni eder, hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Uz. Dr. Süleyman DÖNMEZ
Hastane Yöneticisi

Tele-Radyoloji

Teleradyoloji  Radyoloji