Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nden Ziyaret
28 Şubat 2018

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkanları ve başkan yardımcıları, hastanemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Hastane idarecilerimizle yapılan değerlendirme toplantısında Başhekimimiz Uz. Dr. Süleyman Dönmez yeni hizmet binamıza geçiş süreci, tıbbi, idari ve mali verilerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi.

Dönmez yaptığı sunumda Konya Numune Hastanesi’nin merkezi pozisyonda olması nedeniyle açıldığı günden bu yana ciddi bir hasta potansiyeline hizmet verdiğini dile getirdi. 2018 yılı Ocak ve Şubat aylarında toplam 106 bin hastaya poliklinik hizmeti verildiğinin altını çizen Dönmez, bu süre zarfı içinde 1212 cerrahi operasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade etti. Başhekim Dönmez, hastanenin taşınma sürecinde gece gündüz demeden görev yapan, taşınma işlemlerinde hiçbir aksaklığa mahal vermeden hizmet eden tüm hastane idarecileri ve çalışanlarına teşekkür etti. 2018 yılında Nükleer Tıp Merkezinin yeni Konya Numune Hastanesi yerleşkesi içinde faaliyete geçmesi için çalışma yürüttüklerini aktaran Dönmez, ayrıca 2018 yılında 18 yataklı palyatif merkezinin yatak sayısını artırmayı ve mevcut yoğun bakım ünitelerine ek olarak 12 yataklı genel yoğun bakım servisi açmayı hedeflediklerini belirtti.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hastanelerin vermiş oldukları hizmetleri yerinde görmek ve ihtiyaçları konusunda hangi durumda olduklarını tespit etmek amacıyla değerlendirme toplantıları gerçekleştirdiklerini dile getirerek, hastanelerin detaylı bir şekilde incelenmesi ve yapılması gerekenlerin ortak akıl ile belirlenmesinin önemine değindi. Prof. Dr. Koç, “İş, hizmet ve başarı odaklı çalışmalıyız. Başarı da başarısızlıkta hepimizindir. Kısa zaman önce açılan hastanemizin nitelikli odalarında, banyosundan mobil kütüphanesine, her hastanın kulaklıkla izleyebileceği televizyonundan sıcak yemek servisine kadar beş yıldızlı otel konforunda hizmet sunulmaktadır. İnşallah Numune Hastanemiz verdiği bu hizmet kalitesi ile bölgemizde çok önemli bir sağlık üssü konumuna gelecek ve alanında ezberleri bozmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Konuşma ve sunumların ardından Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler hastaneyi gezerek 2018 yılında hedeflenen projelerin uygulanacağı alanlarda incelemelerde bulundular. Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet, hastanede tedavi gören hastalarla da sohbet ederek, geçmiş olsun temennilerini sundular.

• konya-il-saglik-mudurlugu-1.jpg
  • konya-il-saglik-mudurlugu-2.jpg