Hakkari ve Şırnak Geçici Görevlerini Tamamlayan Doktorlarımıza Teşekkür
24 Nisan 2018

Hakkari ve Şırnak illerinde acil sağlık personeli ihtiyacına binaen hastanemizden görevlendirilen farklı branşlardaki doktorlarımız, geçici görevlerini başarı ile yerine getirerek hastanemize döndüler. Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Süleyman Dönmez, bir ay süren geçici görevleri boyunca Şırnak ve Hakkari Çukurca Devlet Hastanelerindeki görevlerini tamamlayan Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Oğuzhan Eylen, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Musa Ağrış, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Atlı, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İsmail Levendoğlu ve Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aydın Beyatlı'ya teşekkür belgesi takdim etti.

• Hakkari ve Şırnak Geçici Görevlerini Tamamlayan Doktorlarımıza Teşekkür-1.jpg
  • Hakkari ve Şırnak Geçici Görevlerini Tamamlayan Doktorlarımıza Teşekkür-2.jpg