Numune Ailesi Moral Gecesinde Bir Araya Geldi
05 Temmuz 2018

Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen moral motivasyon programı İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Süleyman Dönmez, hastane idarecilerimiz ve çok sayıda çalışanımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Havva Aksoy, daha önce hemşireler günü dolayısıyla hazırlanan ancak ertelenmek durumunda kalan programın moral motivasyon adı altında gerçekleştirmek istediklerini belirtti. Numune Hastanesi ailesi olarak özellikle taşınma sürecinde fedakarca tüm sağlık çalışanlarının fedakarca görev yaptıklarını dile getiren Aksoy, programın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ise taşınma sürecinden sonra Konya Numune Hastanesi’nin iş yükünün arttığına dikkat çekti. Prof. Dr. Koç yakın zamanda Konya Numune Hastanesi’ne 50 civarında hemşire atamasının yapıldığının altını çizerek, fiziki olarak kapasitesi artan Numune Hastanesi için personel desteği sağlama konusunda sınırlarını zorlayarak çalıştıklarını ifade etti. Sağlık kurumlarında çalışan personellerin memnuniyetine önem verdiklerini dile getiren Prof. Dr. Koç, bu tip programları desteklerini belirtti. Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimizi ifade eden Prof. Dr. Koç bu süre boyunca sağlık çalışanlarının fedakarca, birlik ve beraberlik içinde çalışma sergilediklerini aktardı. İletişim halinde olduktan sonra hiçbir aşılamayacak hiçbir sorunun olmayacağına inandığını belirten Prof. Dr. Koç tüm sağlık çalışanlarına kapısının açık olduğunu söyledi.

Program sağlık memuru Tarık Oktay Kızılkaya ve Hemşire Figen Kızılkaya’nın okudukları şiirlerle devam etti. Hastanemiz çalışanları tarafından sergilenen Numunelikler isimli tiyatro oyunu ve yine hastanemiz çalışanları tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

• Numune Ailesi Moral Gecesinde Bir Araya Geldi-1.jpg
  • Numune Ailesi Moral Gecesinde Bir Araya Geldi-2.jpg