Hastanemiz Tam Kapasite ile Hizmette
16 Ocak 2018

15 Ocak 2018 tarihi itibari ile Konya Numune Hastanemiz poliklinikler, acil servis, ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri, yataklı servis hizmetleri, laboratuvar ve görüntüleme hizmetleri ile vatandaşlara 7/24 sağlık hizmeti sunmaya başlandı. Ameliyathane de ilk gün 11 hasta operasyona alınırken 16 Ocak tarihi için de 70 hastaya ameliyat için randevu verildi. Hastanenin acil servisinde açıldığı ilk gün saat 15:00 itibari ile yaklaşık 100 hastaya sağlık hizmeti verilirken, yoğun bakım ünitelerinde de 32 hasta gözetim altına alındı. Yataklı servislere de ilk gün itibari ile 90 hastanın yatış işlemleri gerçekleştirilerek tedavilerine başlandı. Hastanemiz günde yaklaşık 4000 hastaya da poliklinik hizmeti veriliyor.
Hastanemiz daha önce söz verildiği gibi 15 Ocak tarihi itibari ile tam kapasite hizmete açıldığını vurgulayan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hastanenin sorunsuz bir şekilde taşınmış olmasından dolayı emeği geçen tüm idareci ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

• Hastanemiz Tam Kapasite İle Hizmette
  • 16.01 (15).jpg