Yönetimden Mesaj

ALO 191 Uyuşturucu İle Mücadele Danışma ve Destek Hattı

ALO 191 Uyuşturucu İle Mücadele Danışma ve Destek Hattı, uyuşturucu ile ilgili danışma ve destek hizmetlerinin doğrudan verildiği, kişiye uygun gerekli yönlendirmelerin yapıldığı, bu anlamda vatandaşların uyuşturucuyla mücadele kapsamında danışmanlık hizmeti alabilecekleri bir danışma ve destek hattıdır.

ALO 191 Uyuşturucu İle Mücadele Danışma ve Destek Hattı

ALO 191 sabit hatlardan ücretsiz aranabilmekte ve 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. ALO 191 Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattı, önleme, tedavi ve rehabilitasyon mekanizmalarını destekleyerek güçlendirecek şekilde organize edilmiştir. Detaylı bilgiler için tıklayınız.

Tele-Radyoloji

Teleradyoloji  Radyoloji

Tanıtım Filmi

Konya Numune Hastanesi