T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Konya İl Sağlık Müdürlüğü Konya Numune Hastanesi

2019 Yılı Staj Başvuru Sonuçları

Güncelleme Tarihi: 07/02/2019

2018- 2019 ÖĞRETİM YILI YAZ STAJINA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

Hastanemize Yaz Dönemi Stajı için başvuruda bulunup, kabulü yapılan öğrencilerin isimleri aşağıdaki ekli listededir.

Staja kabul edilen öğrenciler için istenilen belgeler eksiksiz ve zamanında hastanemiz Eğitim Birimine teslim edilmelidir.

Staja kabulü gerçekleşmiş olduğu halde, stajını kurumumuzda yapmaktan vazgeçen ya da başka yerde yapacak olan öğrencilerin en kısa sürede kurumumuz eğitim birimine bilgi vermeleri gerekmektedir.

STAJA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN İSTENİLEN BELGELER

1. Öğrenci Belgesi
2. Staj Sözleşmesi
3. İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Belgesi
4. Staj Dönemini içeren Sigorta Giriş Belgesi(Kurum kabulünüz yapılsa dahi staj aralığı içeren sigortanız olmadığında staj başlangıcınız yapılamaz.)

Belirtilen belgelerin staja başlamadan önceki beş iş günü içinde eğitim birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

1.Grup Staj Başlangıç Tarihi: 24 Haziran-1Temmuz 2019
2.Grup Staj Başlangıç Tarihi: 29 Temmuz -5Agustos 2019

Eğitim Birimimiz hastanemiz yataklı servislerinin 8. katında yer almaktadır.
Detaylı bilgi için 0 (332) 235 45 00 Dahili: 5624/5625 numaralarından Eğitim Birimi ile iletişime geçebilirsiniz.

Staja Kabulü Yapılan Öğrencilerin Listesine ulaşmak için tıklayınız.