2019 Yılı Hastane Konsey Toplantısı 2. Oturumu
23 Ağustos 2019

Hastanemizde 2019 yılı Hastane Konseyimizin 2. Oturumu Sağlık Bakım Hizmetleri ve İdari Hizmetlerine bağlı personellerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Konsey Toplantısına Hastanemiz Hastane Başhekimimiz Uzm.Dr. Süleyman Dönmez, Başhekim Yardımcılarımız Op. Dr. Ali Çelik, Uzm.Dr. Halit Karaca, Dr. Mehmet Sayhan, Dr. Fatih Demirbaş, Dr. Murat Uyav, Dr. Mehmet Oğuz, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Ömer Faruk Üste, Destek ve Kalite Müdürümüz Yusuf Gök, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Havva Aksoy ile diğer idarecilerimiz, hastanemizde görevli hemşire , sağlık memuru ve idari personellerimiz katıldılar.

Konseyde açılış konuşmasını yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Havva Aksoy, Sağlık sisteminin en önemli ayağını oluşturduklarını, teşhis,tedavi ve rehabilitasyon süreçlerinin her birinde aktif rol aldıklarını belirterek; hastalarımızın hastane kapısından girdikleri andan taburcu oldukları ana kadar bizlerin misafiri ve bizlere emanet olduklarını unutmamamız gerektiğini bir kez daha vurgulayarak ; olumsuz koşullara rağmen “ en önemlisi personel yetersizliği” sabır ve özveriyle çalışmalarını sürdürdükleri için tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Konseyde İdari Mali İşler Müdürü Ömer Faruk Üste’de hastanemizin 2018 ve 2019 yılı mali tablosu ve personel hizmetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Başhekimimiz Uzm. Dr. Süleyman Dönmez,Konya Numune Hastanesi olarak ne durumdayız, hedeflerimiz neler olmalı, daha iyi nasıl hizmet verebiliriz, hasta ve çalışan memnuniyetini artırmak için neler yapabiliriz konuları üzerinde bir sunum yaptıktan sonra karşılıklı interaktif bölümüne geçilerek çalışanlarımızın görüş ve önerileri alınarak konsey toplantımız tamamlanmış oldu.

• 2019 Yılı Hastane Konsey Toplantısı 2. Oturumu-01.jpg
  • 2019 Yılı Hastane Konsey Toplantısı 2. Oturumu-02.jpg