T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Konya İl Sağlık Müdürlüğü Konya Numune Hastanesi

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 24/09/2019

Konya Numune Hastanesi 2019 Yılı Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
Hastanemiz bünyesinde düzenlenen 2019 yılı Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 04 Kasım 2019 - 13 Aralık 2019 tarihlerinde arasında gerçekleştirilecektir. Açılacak olan kursun başvuruları ise 23 Eylül 2019- 04 Ekim 2019 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar bu adresten başvurular/eğitim başvurusu listesinden Yoğun Bakım Hemşireliği SEPKonya Numune Hastanesi  başvur butonundan bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:
Başvuru Formu (Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylatılmış olmalı)
Diploma Fotokopisi (Onaylı Sureti)
En son bitirmiş olduğu okulun (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diploma fotokopisi. Sağlık alanı dışında bir üst öğrenim diploması var ise beraber gönderilmeli.
Yoğun Bakımda çalışan ya da çalıştırılması planlanan hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış), sağlık memuru (toplum sağlığı) olduğunu belirten kurum yazısı.
Ebe ise, hemşire yetki belgesi ya da hemşire yetkili olduğuna dair kurum yazısı
Kimlik fotokopisi

Evrakların asıllarının başvuru tarihi içinde posta ya da elden kuruma iletilmesi zorunludur.
Başvurular resmi yazı ve ekleri ile yapılmalıdır.

Sertifikalı Kurs Programı Sorumlusu İletişim Bilgileri:
Eğitim Birimi
Sertifikalı Eğitim Programı Sorumlusu: Olcay GÜNGÖR