Hastane Kreşimizin Çocuklarından Mevlid Kandili Programı
06 Aralık 2017

Hastanemiz Kreşi çocukları Peygamber Efendimiz’in doğumunun 1446. Yılını düzenledikleri Mevlid Kandili programı ile kutladılar.
Hastanemiz konferans salonunda gerçekleşen programa hastane Başhekimi Uzm. Dr. Süleyman Dönmez, İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer Faruk Üste, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Havva Aksoy, diğer idarecilerimiz, hastanemiz çalışanları ve davetliler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Kreş Sorumlumuz Aylin Üste Peygamber Efendimiz’in çocuk sevgisine vurgu yaparak, programa katılan herkese teşekkür etti.
Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. Süleyman Dönmez, Mevlid Kandili vesilesi ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, herkesin Mevlid Kandilini kutladı.
Konuşmaların ardından kreşimiz Minik Dahiler Sınıfı’nın sergilemiş olduğu şiir, ront ve semazen gösterisi, izleyenlerin beğenisini topladı.

• Kreşimizden Mevlid Kandili Programı