2024 Yılı Hastane Konsey Toplantısı
05 Mart 2024

Hastanemizde 2024 yılı Hastane Konsey toplantısı kurumumuzda görevli uzman ve pratisyen hekimlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Halil Ekrem AKKURT’un başkanlık ettiği konsey toplantısında başhekim yardımcılarımız Uzm. Dr. Halit Karaca, Op. Dr. Kadir Karabacak, Uzm. Dr. Mahmut Demirtaş, Dr. Mehmet Oğuz, İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Emin Kılıç ve Müdür Yardımcıları, Destek ve Kalite Müdürü Murat Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Durgül Çolak hazır bulundular.

Konsey toplantısında Başhekimimiz Doç. Dr. Halil Ekrem Akkurt, 2023 yılının genel bir değerlendirmesini yaparak Konya Numune Hastanesi olarak ne durumdayız, hedeflerimiz neler olmalı, daha iyi nasıl hizmet verebiliriz, hasta ve çalışan memnuniyetini artırmak için neler yapabiliriz konuları üzerinde bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında interaktif bölüme geçilerek görüş ve önerilerin alınmasıyla konsey toplantımız tamamlanmış oldu.

• Hastane Konsey Toplantısı (1)
  • Hastane Konsey Toplantısı (2)
  • Hastane Konsey Toplantısı (3)
  • Hastane Konsey Toplantısı (4)