Konya Numune Hastanesi 2020 Yılı Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
08 Ocak 2020

Hastanemiz bünyesinde düzenlenen 2020 yılı Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 17 Şubat 2020 - 17 Mart 2020 tarihlerinde arasında gerçekleştirilecektir. Açılacak olan kursun başvuruları ise 13 Ocak 2020- 24 Ocak 2020 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar bu adresten (tıklayın) başvurular/eğitim başvurusu listesinden Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Konya Numune Hastanesi  başvur butonunda bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:
•Başvuru Formu (Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylatılmış olmalı)
•Diploma Fotokopisi (Onaylı Sureti)
•En son bitirmiş olduğu okulun (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diploma fotokopisi. Sağlık alanı dışında bir üst öğrenim diploması var ise beraber gönderilmeli.
• Ameliyathanede en az 2 (iki) yıldır çalışan ve halen aktif olarak çalıştığını ve hemşire, ebe (hemşirelik yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) olduğunu belirten kurum yazısı.
•Ebe ise, hemşire yetki belgesi ya da hemşire yetkili olduğuna dair kurum yazısı
•Kimlik fotokopisi

Evrakların asıllarının başvuru tarihi içinde posta ya da elden kuruma iletilmesi zorunludur.
Başvurular resmi yazı ve ekleri ile yapılmalıdır.

Sertifikalı Kurs Programı Sorumlusu İletişim Bilgileri:
Eğitim Birimi
Sertifikalı Eğitim Programı Sorumlusu: Ali YİĞİT