Hastanemiz Öğle Yemeğinde Ecdad Menüsü
19 Mart 2019

Milletimizin sayısız zaferle dolu şanlı tarihindeki en parlak sayfalardan biri olan Çanakkale Savaşları’nda,  vatanı ve milleti uğruna canını hiçe sayarak savaşan kahraman ecdadımız, muharebe esnasında yokluk sebebiyle, “Yağlı Buğday Çorbası, Üzüm Hoşafı, Yarım Ekmek”ten oluşan menüyle idare etmiş, bütün imkânsızlıklara rağmen tüm dünyayı hayran bırakacak bir mücadele örneği sergilemişlerdir.
Kahraman ecdadımızın sergilediği azim ve fedakârlığın hafızalarda canlı tutulması adına, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde yemek menüsü, “Yağlı Buğday Çorbası, Üzüm Hoşafı” olarak çalışan personellerimize ikram edildi.

  • 18 Mart Yemek (1).jpg
  • 18 Mart Yemek (2).jpg
  • 18 Mart Yemek (3).jpg
  • 18 Mart Yemek (4).jpg
  • 18 Mart Yemek (5).jpg
  • 18 Mart Yemek (6).jpg
  • 18 Mart Yemek (7).jpg